Yhteystiedot

Tiedustelut, hallivaraukset ja kurssi ilmoittautumiset osoitteeseen: info@paws.fi

puh. 045 105 3600 jätä tarvittaessa soittopyyntö vastaajaan tai lähetä viestiä

Hallin sijainti:
Teollisuustie 4 66100 Maalahti

Tilinro: FI29 1791 3000 0146 42

Sisältölaatikko

PAWS Treenipörssi

Liity "PAWS-treenipörssi" ryhmään Facebookissa.

Ryhmässä voit ostaa/myydä/vaihtaa yksittäisiä PAWSin kurssien treenikertoja.

Postituslista

Liity postituslistallemme lähettämällä sähköpostiosoitteesi info@paws.fi

KURSSIEN SISÄLLÖT JA HINNAT

Sinä & Koirasi = Koirakko.
Me haluamme tarjota sinulle ja koirallesi mukavia hetkiä harrastuksen parissa.

Kurssien sisällöt ovat suuntaa antavia ja niitä muokataan tarvittaessa kurssien aikana koirakoiden osaamisen, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kaikkien kursseille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssihinnat sisältävät Alv:n.

Kaikkia alla kuvattuja kursseja ei välttämättä järjestetä jokaisessa kurssijaksossa (8krt).

Ota yhteyttä ja kysy mahdollisuudesta aloittaa kurssi, josta olisit kiinnostunut, mikäli sitä ei juuri tällä hetkellä löydy kurssitarjonnastamme.


AVOIMET TREENIT

Näyttelyharjoituksia

Ei ennakkoilmoittautumista, avoimet kaikille.

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan näyttelytilannetta, koiran seisomista, liikkumista sekä käsittelyä. Sopii myös sosiaalistamisharjoitukseksi kaikille koirille!


KURSSITARJONTA

Agility

Junnuagility

mjh_4038.jpgKurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille. Kurssilla käydään läpi nuorille koirille turvallisia agilityesteitä ja eri ohjaustekniikoita sekä kiinnitetään huomioita koiran motivointiin ja palkkaukseen. Junnuagilitykurssin käyneet koirakot voivat siirtyä joko junnuagility 2-osaan tai, mikäli koira on yli vuoden ikäinen, agilityn alkeiskurssille. Junnuagilityn käyneistä koirista pyritään mahdollisuuksien mukaan muodostamaan omat alkeiskurssiryhmänsä.

Junnuagility 2-osa

Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille jatkoksi junnuagility-kurssille. Kurssilla kerrataan 1-osassa opittuja asioita, syvennetään osaamista (mm. eri ohjaustekniikoista) sekä aloitetaan pujotteluharjoitukset ja jatketaan kontaktiesteiden opetusta.

Alkeiskurssi

Kurssin aikana käydään läpi esteet, sekä opetellaan esteiden turvallinen suoritustapa. Kurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja kiinnitetään huomiota koiran motivointiin ja palkkaukseen. Kurssille voivat osallistua kaikki yli vuoden ikäiset koirat. Kurssi laskutetaan kahdessa osassa.

Peruskurssi

Agilityn peruskurssilla kerrataan aiemmin opittua ja tehdään lyhyitä estesarjoja. Kurssille voivat osallistua koirat, jotka ovat käyneet alkeiskurssit tai omaavat vastaavat taidot. Peruskurssit soveltuvat myös koirakoille, jotka haluavat harrastaa ja pitää hauskaa lyhyillä estesarjoilla.

Kilpailevat

Agilityn kilpailevien ryhmä on tarkoitettu nimensä mukaisesti jo kilpaileville, tai kilpailuvalmiille koirakoille, jotka osaavat esteet ja pystyvät suorittamaan ratoja/ratapätkiä. Kursseilla opetellaan erilaisia ohjaustekniikoita, sekä vahvistetaan koirakoiden osaamista.

Motivaatio ja vauhti mjh_3820.jpg

Kurssi on tarkoitettu agilitya jo harrastaville tai harrastusta aloittaville koirille. Kurssilla etsitään kullekin koiralle sopivimpia palkkaustapoja. Erityistä huomiota kiinnitetään koiran motivaatioon ja sen kautta vauhdin lisäämiseen agilityssa.

Tehokurssi

Kurssilla keskitytään pujottelun ja kontaktiesteiden opetukseen.Muut lajit

Rallytoko

Rallytokon-alkeet kurssi on tarkoitetu koirakoille jotka ovat kiinnostuneet rallytokosta. Koiran tulee olla hallinnassa ja sen olisi hyvä osata peruskäskyt (istu, maahan, paikka). Kurssilla käydään läpi alokasluokan kylttejä, ja suorituksia. Kurssin aikana harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä kokonaisia ratoja/ratapätkiä.

Pentukurssi

Pentukurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä. Sopii 4kk- vuoden ikäisille koirille.

DOBO

Haluatko kehittää suhdettasi koiraasi mukavalla tavalla? DOBO on rento ja liikunnallinen harjoitusmuoto yhdessä koiran kanssa, jossa sekä koira että omistaja saa vahvistettua tasapainoa, kehonhallintaa ja syviä lihaksia.
Alkeiskurssilla tutustutaan DOBO:on lajina ja tehdään monipuolisia harjoituksia soikealla pallolla, tasapainotyynyillä ja puolipalloilla.
Laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille, sillä harjoituksia voidaan muokata kunkin osallistujan tasolle sopiviksi.

Kiva koirakansalainen kurssi

Kurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä.

Kiva Koirakansalainen-testi näyttää koiran hyvät käytöstavat, testaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta ja

sopii jokaiselle koiralle ja omistajalle. Lisätietoja


Taitavasti Taluttimessa

Kurssilla harjoitellaan arkitottelevaisuutta keskittyen hihnassa nätisti kulkemiseen ja ongelmattomaan ohitukseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 4 kk ikäisile koirille.

Arkitottelevaisuus

Kurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä. Sopii yli vuoden ikäisille koirille.

Tokon alkeet

Kurssilla opetellaan tottelevaisuuden alkeita. Käydään läpi tottelevaisuuskokeiden alokasluokassa vaadittavia asioita. Kurssilla käydyistä asioista on hyötyä myös arkielämässä. Voit hyvin osallistua kurssille, vaikka sinulla ei olisi tarkoituksena osallistua tottelevaisuuskokeisiin.

Toko, kilpailevat koirakot /intensiivikurssi

Tule tutustumaan eri koiraharrastuslajeihin

Kurssilla tutustutaan agilityyn, tokoon sekä muihin lajeihin toivomuksien mukaan (näyttelyt, temppuilu, koiratanssi). Tämä kurssi sopii kaikenikäisille koirille, eikä aikaisempaa harrastuskokemusta tarvitse olla. Tältä kurssilta voitte löytää sinulle ja koirallesi sopivan harrastuksen!


paikalla_makuu.jpg