Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla info@paws.fi

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuessasi mainitse selkeästi, mille kurssille ilmoittauduit (esim. agilityn alkeet maanantai) sekä omat yhteystietosi & koirasi tiedot.

Näyttelytreeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssit laskuteaan ennen kurssijakson alkua, hinnat sisältävät alv:n. Sairaspoissaoloista pyritään järjestämään korvaava treenikerta. (Lääkärintodistusta vastaan).

PAWS on päivittänyt ohjeita koskien juoksuisia koiria: Tammikuusta 2017 juoksuiset nartut saavat osallistua agilitykursseille. Koiran on pidettävä juoksuhousuja harjoituksissa, ja sen tulee odottaa omaa vuoroaan autossa. Juoksut eivät enää oikeuta korvaaviin kertoihin agilityssä. Juoksuinen narttu ei voi osallistua pentu-, toko-, DOBO- tai rallytoko kursseille. Ilmoitathan aina juoksuista info@paws.fi osoitteeseen, niin saat ohjeet kuinka toimia.

"PAWS Trrenipörssi" -ryhmä on perustettu facebookiin, ja siellä voit ostaa/myydä yksittäisiä treenikertoja.

Kurssien peruutusehdot:
Laskutetaan 25% kokonaishinnasta, mikäli ilmoittautuminen perutaan 7 vrk – 48 h ennen alun perin suunniteltua kurssin alkua. Laskutetaan 100% kokonaishinnasta, mikäli ilmoittautuminen perutaan, kun sovitun kurssin alkuun on alle 48h tai mikäli palvelu tai sen osa jätetään asiakkaan toimesta peruuttamatta tai käyttämättä.