Yhteystiedot

Tiedustelut, hallivaraukset ja kurssi ilmoittautumiset osoitteeseen: info@paws.fi

puh. 045 105 3600 jätä tarvittaessa soittopyyntö vastaajaan tai lähetä viestiä

Hallin sijainti:
Teollisuustie 4 66100 Maalahti

Tilinro: FI29 1791 3000 0146 42

PAWS Treenipörssi

Liity "PAWS-treenipörssi" ryhmään Facebookissa.

Ryhmässä voit ostaa/myydä/vaihtaa yksittäisiä PAWSin kurssien treenikertoja.

Postituslista

Liity postituslistallemme lähettämällä sähköpostiosoitteesi info@paws.fi

Kurssitarjonta

Sinä & Koirasi = Koirakko.
Me haluamme tarjota sinulle ja koirallesi mukavia hetkiä harrastuksen parissa.

Kurssien sisällöt ovat suuntaa antavia ja niitä muokataan tarvittaessa kurssien aikana koirakoiden osaamisen, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kaikkia alla kuvattuja kursseja ei välttämättä järjestetä jokaisessa kurssijaksossa (8krt).


AVOIMET NÄYTTELYHARJOITUKSET

Ei ennakkoilmoittautumista, avoimet kaikille. Ajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan näyttelytilannetta, koiran seisomista, liikkumista sekä käsittelyä. Sopii myös sosiaalistamisharjoitukseksi kaikille koirille!

JUNNUAGILITY 90 €/8 KRT

Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille. Kurssilla käydään läpi nuorille koirille turvallisia agilityesteitä ja eri ohjaustekniikoita sekä kiinnitetään huomioita koiran motivointiin ja palkkaukseen. Junnuagilitykurssin käyneet koirakot voivat siirtyä joko junnuagility 2-osaan tai, mikäli koira on yli vuoden ikäinen, agilityn alkeiskurssille. Junnuagilityn käyneistä koirista pyritään mahdollisuuksien mukaan muodostamaan omat alkeiskurssiryhmänsä.

JUNNUAGILITY 2-OSA 90 €/8 KRT

Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille jatkoksi junnuagility-kurssille. Kurssilla kerrataan 1-osassa opittuja asioita, syvennetään osaamista (mm. eri ohjaustekniikoista) sekä aloitetaan pujotteluharjoitukset ja jatketaan kontaktiesteiden opetusta.

AGILITYN ALKEISKURSSI 90 €/8 KRT

Kurssin aikana käydään läpi esteet, sekä opetellaan esteiden turvallinen suoritustapa. Kurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja kiinnitetään huomiota koiran motivointiin ja palkkaukseen. Kurssille voivat osallistua kaikki yli vuoden ikäiset koirat. Kurssi laskutetaan kahdessa osassa.

AGILITYN PERUSKURSSI 110€ /8 KRT

Agilityn peruskurssilla kerrataan aiemmin opittua ja tehdään lyhyitä estesarjoja. Kurssille voivat osallistua koirat, jotka ovat käyneet alkeiskurssit tai omaavat vastaavat taidot. Peruskurssit soveltuvat myös koirakoille, jotka haluavat harrastaa ja pitää hauskaa lyhyillä estesarjoilla.

AGILITY KILPAILEVAT 110€ /8 KRT

Agilityn kilpailevien ryhmä on tarkoitettu nimensä mukaisesti jo kilpaileville, tai kilpailuvalmiille koirakoille, jotka osaavat esteet ja pystyvät suorittamaan ratoja/ratapätkiä. Kursseilla opetellaan erilaisia ohjaustekniikoita, sekä vahvistetaan koirakoiden osaamista.

MOTIVAATIO JA VAUHTI 55€/4 KRT

Kurssi on tarkoitettu agilitya jo harrastaville tai harrastusta aloittaville koirille. Kurssilla etsitään kullekin koiralle sopivimpia palkkaustapoja. Erityistä huomiota kiinnitetään koiran motivaatioon ja sen kautta vauhdin lisäämiseen agilityssa.

AGILITYN TEHOKURSSI 55€/4 KRT

Kurssilla keskitytään pujottelun ja kontaktiesteiden opetukseen.

RALLYTOKO

Rallytokon-alkeet kurssi on tarkoitetu koirakoille jotka ovat kiinnostuneet rallytokosta. Koiran tulee olla hallinnassa ja sen olisi hyvä osata peruskäskyt (istu, maahan, paikka). Kurssilla käydään läpi alokasluokan kylttejä, ja suorituksia. Kurssin aikana harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä kokonaisia ratoja/ratapätkiä.

PENTUKURSSI 55€/ 4 KRT

Pentukurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä. Sopii 4kk- vuoden ikäisille koirille.

PENTUJEN ESIKOULU 50€/ 4 KRT

Pentueskari on nimensä mukaisesti pienten pentujen ensimmäinen kurssi. Sopii 15 vkoa- 5 kk ikäisille pennuille.

DOBO 60€/ 4 KRT

Haluatko kehittää suhdettasi koiraasi mukavalla tavalla? DOBO on rento ja liikunnallinen harjoitusmuoto yhdessä koiran kanssa, jossa sekä koira että omistaja saa vahvistettua tasapainoa, kehonhallintaa ja syviä lihaksia. Alkeiskurssilla tutustutaan DOBO:on lajina ja tehdään monipuolisia harjoituksia soikealla pallolla, tasapainotyynyillä ja puolipalloilla.
Laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille, sillä harjoituksia voidaan muokata kunkin osallistujan tasolle sopiviksi.

KIVA KOIRAKANSALAINEN KURSSI

Kurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä.
Kiva Koirakansalainen-testi näyttää koiran hyvät käytöstavat, testaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta ja sopii jokaiselle koiralle ja omistajalle. Lisätietoja

TAITAVASTI TALUTTIMESSA 50€/ 4 KRT

Kurssilla harjoitellaan arkitottelevaisuutta keskittyen hihnassa nätisti kulkemiseen ja ongelmattomaan ohitukseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 4 kk ikäisile koirille.

ARKITOTTELEVAISUUS 50€/ 4 KRT

Kurssilla harjoitellaan yleisiä käytöstapoja ja koiran käsittelyä. Sopii yli vuoden ikäisille koirille.

TOKON ALKEET

Kurssilla opetellaan tottelevaisuuden alkeita. Käydään läpi tottelevaisuuskokeiden alokasluokassa vaadittavia asioita. Kurssilla käydyistä asioista on hyötyä myös arkielämässä. Voit hyvin osallistua kurssille, vaikka sinulla ei olisi tarkoituksena osallistua tottelevaisuuskokeisiin.

TOKO, KILPAILEVAT KOIRAKOT /INTENSIIVIKURSSI 

TULE TUTUSTUMAAN ERI KOIRAHARRASTUSLAJEIHIN 60€/ 4 KRT

Kurssilla tutustutaan agilityyn, tokoon sekä muihin lajeihin toivomuksien mukaan (näyttelyt, temppuilu, koiratanssi). Tämä kurssi sopii kaikenikäisille koirille, eikä aikaisempaa harrastuskokemusta tarvitse olla. Tältä kurssilta voitte löytää sinulle ja koirallesi sopivan harrastuksen!