BERRA Areena 

TIEDOTE COVID-19

PAWS seuraa aktiivisesti korona-virukseen liittyvää uutisointia ja viranomaisten ohjeita. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, mikäli tilanne muuttuu.

Hallia siivotaan tehostetusti. Lisäksi pyydämme käyttäjiä huomioimaan seuraavat asiat:
- Pyydämme kaikkia hallin käyttäjiä kiinnittämään erityistä huomioita hallin puhtauteen ja käsihygieniaan.
- Muista pestä käsiä usein: aina hallille tultaessa, ennen poistumista, mahdollisesti kesken treenin ja aina, jos olet yskinyt tai aivastanut.
-Vessoista löytyy saippuaa sekä käsidesiä. Heitä käsipyyhepaperit aina roskiin. Hallin yleisiä ja wc-tiloja siivotaan tehostetusti, mutta pidetään jokainen huolta siisteydestä ja hygieniasta!
- Pidetään reilu väli kavereihin odotustilassa, vältetään lähikontakteja.
- Jos olet flunssainen tai epäilet altistuneesi, älä tule hallille, vaan jätä treenit ja omatoimiset harjoitukset väliin. Toimi samoin, jos joku lähipiiristäsi on altistunut / karanteenissa, tai olet juuri palannut ulkomailta.
- Jos aivastat tai yskäiset, tee se hihaan tai paperiin ja heitä paperi saman tien roskikseen. Käy välittömästi pesemässä kädet.
- Käytä koirallasi omaa vesikuppia / palkka-alustaa.
- Samalla kun huolehdimme omasta terveydestämme, muistattehan jättää treenit välistä myös, jos koira on sairaana (kennelyskä, ripuli tms.)

Kaikille avoimet harjoitukset, kuten näyttelyharjoitukset, perumme toistaiseksi.

Tarvittaessa otathan yhteyttä info@paws.fi


1.10.2011 toimintansa aloitti koiraurheiluun tarkoitettu halli, joka tarjoaa mahdollisuudet ympärivuotiseen harjoitteluun sisätiloissa. Hanke on edelläkävijä Vaasan seudulla, koska hallissa harjoitteluolosuhteet ovat ihanteelliset ja säistä riippumattomat, sisälämpötilan pysytellessä +10-15 asteessa ympäri vuoden. Halli sijaitsee Maalahdessa, n. 15-20 minuutin ajomatkan päässä Vaasan keskustasta.


Pinta-alaltaan yli 1000 m²:n hallissa on kaksi tilavaa väliaidoin erotettua tekonurmipohjaista agilitykenttää. Kentät voidaan tarvittaessa yhdistää isoksi kentäksi, jonka koko on riittävä esim. virallisten agilitykilpailujen järjestämiseen.

Järjestämme hallissa erilaisia kursseja, kuten agility-, perustottelevaisuus, näyttely- ja pentukursseja. Kursseja järjestetään kaikentasoisille koirakoille, sekä aloittelijoille, että jo harrastuksissa pidemmälle ehtineille.

Hallista vuokrataan harjoitustilaa myös muille alueen koiraharrastajille ja –seuroille.

Toivotamme kaikki koiraharrastajat lämpimästi tervetulleeksi!

Hallin sijainti:
Teollisuustie 4, Maalahti

Ajo-ohjeet BERRA-Areenalle

Vaasasta: Aja moottoritietä suuntaan Laihia/Tampere n.10 km. Käänny oikealle Rantatielle (kyltin"Korsnäs, Malax/Maalahti" osoittamaan suuntaan). Jatka 13 km. Käänny oikealle Teollisuustielle (kyltin "Brinken" osoittamaan suuntaan), halli on 100m päässä oikealla (Procons).

Etelästä päin (Porintieltä): Käänny vasemmalle Maalahdentielle 27 km ennen Vaasaa, kyltin "Malax/Maalahti" osoittamaan suuntaan. Jatka 11 km. Käänny oikealle, tielle Rantatie (673), jatka 0,6 km. Käänny vasemmalle Teollisuustielle (kyltin "Brinken" osoittamaan suuntaan), halli on 100m päässä oikealla (Procons).

Ajo-ohjeet: Google Maps

Varauskalenteri

Hinnasto

Käyttöehdot

Tiedote BERRA-areenan mattohankkeesta, lue lisää -->

Logo_Leader_pieni2.jpgLippu_ja_lause_pieni.jpgLeader_logo_rgb_aktion_o.jpg