Kurssit, koulutukset

Kurssillemme ovat kaikki koiraharrastajat tervetulleita jäsenyydestä, koiran rodusta tai roduttomuudesta, iästä tai sukupuolesta huolimatta, eivätkä edellytä sitoutumista tai työpanosta.

Kaikki koirat pitää olla rokotettuja Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaan.

Kurssit laskutetaan etukäteen. Hinnat sisältää ALVn

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Mikäli kurssitarjonnasta ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin katsotaan millaisen kurssin pystymme räätälöimään! Muistathan myös yksityistunnit, ja omien treeniporukoiden valmennukset, jotka räätälöimme juuri toiveidesi mukaan!

Meiltä myös
Hyppytekniikan peruskurssit (agi, toko, pk) sekä hyppytekniikan yksityistunnit. 
DOBOn yksityistunteja 

 

Tulossa

Stefanie Semkat & Seppo Savikko, agilityvalmennus 1&3.10.21

Agilitytuomarit ja -valmentajat Stefanie Semkat (GER) Seppo Savikko tulevat valmentamaan agilityä BERRA-areenalle 1.10 ja 3.10.21. (La 2.10 kisataan viralliset 3-luokkien kisat)
Stefanie on arvostettu tuomari, ja hän on toiminut tukipilarina & valmentajana esim. Saksan Maajoukkuekoirakoien valmennuksessa.
Seppo on pitkän linjan agilityharrastaja, hän on kisannut omilla koirillaan SM-tasolla useita vuosia. Nykyään Seppo tunnetaan paremmin agilitytuomarina ja valmentajana, hän kiertää tuomaroimassa ja valmentamassa ympäri Eurooppaa aktiivisesti.
Omaa osaamistaan Seppo on aktiivisesti kehittänyt osallistumalla erilaisiin valmennuksiin, ja hän on mm. agilityliiton agilityvalmentaja.
Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus Pohjanmaalla päästä Keski-Eurooppalaiseen agilityoppiin! Sekä hakea Sepon tuoreimmat vinkit, tai esim. ideat nuorten koirien treeneihin.
Ilmoittautuessasi mainitse haluatko Stefanien vai Sepon valmennukseen, vai molempien. Molemmat kouluttavat sekä perjantaina & Sunnuntaina, ja ryhmät muodostetaan ilmoittautumisten mukaan.
Koulutuksen hinta on 65€/päivä, 125€/2 päivää. Treenit toteututetaan 4-5 koiran pienryhmissä. Treeniaikaa jokaiselle koirakolle on reilusti! ilmoittautumiset info@paws.fi

 

Hyvinvoiva harrastuskoira, verkkoluento ruokinnasta 29.5.21 6.11.2021 klo 12

Koiran ravitsemusneuvoja Anni Saarela (Koirapalvelu Balanssi) luennoi meille harrastuskoiran ruokinnasta. Käymme läpi harrastuskoiran käytännön ruokintaa, eri ruokintamalleja, ravintolisiä sekä tuoteseloste-esimerkkejä.

Tervetuloa kuulemaan, miten voit ruokinnan ja mm. ravintolisien avulla tukea aktiivisesti harrastavan koiran hyvinvointia, suorituskykyä, palautumista sekä stressinsietokykyä!
Luento toteutetaan verkkoluentona, ja on kestoltaan 2-3 tuntia. Luennolle ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsulinkki luennolle.
Luennolle ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat, verkkoluento mahdollistaa osallistumisen loistavasti kauempaakin. 🙂
Ilmoittautumiset 24.5 mennessä.
Hinta 25€/ henkilö (sis. alv 24%).
Ilmoittautumiset info@paws.fi 

Ilmoittautumiset kursseille: info@paws.fi