Kurssit, koulutukset

Kurssillemme ovat kaikki koiraharrastajat tervetulleita jäsenyydestä, koiran rodusta tai roduttomuudesta, iästä tai sukupuolesta huolimatta, eivätkä edellytä sitoutumista tai työpanosta.

Kaikki koirat pitää olla rokotettuja Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaan.

Kurssit laskutetaan etukäteen. Hinnat sisältää ALVn

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Mikäli kurssitarjonnasta ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin katsotaan millaisen kurssin pystymme räätälöimään! Muistathan myös yksityistunnit, ja omien treeniporukoiden valmennukset, jotka räätälöimme juuri toiveidesi mukaan!

Meiltä myös
Hyppytekniikan peruskurssit (agi, toko, pk) sekä hyppytekniikan yksityistunnit. 
DOBOn yksityistunteja 


Tulossa

NOSE WORK -koulutus pe 14.5.
Olipa Nose Work vielä lajina tuttu tai ei, kannattaa nyt ilmoittautua mukaan Nose Work-valmennukseen pe 14.5. Kouluttajana on Terhi Jyllilä HaunPaikasta. Koulutus pidetään pienryhmissä. Ryhmiä on sekä päiväsaikaan että klo 16 jälkeen. Koulutus sopii sekä aloittelijoille että Nose Workia jo harrastaneille koirakoille. Voit tulla kokeilemaan Nose workia, vahvistamaan ilmaisuja tai tekemään etsintöjä. Koirakot pyritään jakamaan tason mukaisesti ryhmiin.
Hinta 45 €/koira. Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@paws.fi

Nose work-viikonloppu 12-13.6

Terhi tulee kouluttamaan Nose Workia myös kesäkuussa!

Seuraavan viikonlopun harjoitukset suunnitellaan jälleen osallistujien perusteella, eli tarjolla on eritasoisia jatkoharjoituksia, kokeenomaista harjoittelua, sekä myös mahdollisuus tulla kertaamaan alkeita jos tuntuu että haluaa niille vielä lisävahvistusta. Viikonlopun treenipäivien 12-13.6 hinta on 45€ /päivä tai 85€/ 2 päivää tai 2 koiraa/päivä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@paws.fi

 

Hyvinvoiva harrastuskoira, verkkoluento ruokinnasta 29.5.21 klo 12

Koiran ravitsemusneuvoja Anni Saarela (Koirapalvelu Balanssi) luennoi meille harrastuskoiran ruokinnasta. Käymme läpi harrastuskoiran käytännön ruokintaa, eri ruokintamalleja, ravintolisiä sekä tuoteseloste-esimerkkejä.

Tervetuloa kuulemaan, miten voit ruokinnan ja mm. ravintolisien avulla tukea aktiivisesti harrastavan koiran hyvinvointia, suorituskykyä, palautumista sekä stressinsietokykyä!
Luento toteutetaan verkkoluentona, ja on kestoltaan 2-3 tuntia. Luennolle ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsulinkki luennolle.
Luennolle ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat, verkkoluento mahdollistaa osallistumisen loistavasti kauempaakin. 🙂
Ilmoittautumiset 24.5 mennessä.
Hinta 25€/ henkilö (sis. alv 24%).
Ilmoittautumiset info@paws.fi 

Ilmoittautumiset kursseille: info@paws.fi