Kurssit, koulutukset

Kurssillemme ovat kaikki koiraharrastajat tervetulleita jäsenyydestä, koiran rodusta tai roduttomuudesta, iästä tai sukupuolesta huolimatta, eivätkä edellytä sitoutumista tai työpanosta.

Kaikki koirat pitää olla rokotettuja Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaan.

Kurssit laskutetaan etukäteen. Hinnat sisältää ALVn

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Mikäli kurssitarjonnasta ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin katsotaan millaisen kurssin pystymme räätälöimään! Muistathan myös yksityistunnit, ja omien treeniporukoiden valmennukset, jotka räätälöimme juuri toiveidesi mukaan!

Meiltä myös
Hyppytekniikan peruskurssit (agi, toko, pk) sekä hyppytekniikan yksityistunnit. 
DOBOn yksityistunteja 

 

Tulossa

Hyvinvoiva harrastuskoira, verkkoluento ruokinnasta 29.5.21 6.11.2021 klo 12

Koiran ravitsemusneuvoja Anni Saarela (Koirapalvelu Balanssi) luennoi meille harrastuskoiran ruokinnasta. Käymme läpi harrastuskoiran käytännön ruokintaa, eri ruokintamalleja, ravintolisiä sekä tuoteseloste-esimerkkejä.

Tervetuloa kuulemaan, miten voit ruokinnan ja mm. ravintolisien avulla tukea aktiivisesti harrastavan koiran hyvinvointia, suorituskykyä, palautumista sekä stressinsietokykyä!
Luento toteutetaan verkkoluentona, ja on kestoltaan 2-3 tuntia. Luennolle ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsulinkki luennolle.
Luennolle ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat, verkkoluento mahdollistaa osallistumisen loistavasti kauempaakin. 🙂
Ilmoittautumiset 24.5 mennessä.
Hinta 25€/ henkilö (sis. alv 24%).
Ilmoittautumiset info@paws.fi 

Ilmoittautumiset kursseille: info@paws.fi